Vitalo Group

Ontwerp en ontwikkeling van de huisstijl voor Vitalo Group inclusief haar 3 subdivisies (Packaging, ­Industries en TechCenter). Strategie, beeldconcept, logoconcept, kleurconcept, correspondentiesets voor 14 vestigingen in 3 continenten, Beeldenbank (FileSafe), website, ­Huisstijlsite, ­Huisstijl handboek, beursstand, corporate map met 7 leaflets, vlaggen, dozen, signalisatie, kalenders, bedrijfskledij, advertenties, …

Diverse toepassingen worden in 3 continenten geproduceerd. Dankzij een uitgebreide huisstijlsite met richtlijnen, logo’s en templates is dit een perfect voorbeeld van een consequente wereldwijde huisstijl en goed huisstijlmanagement. [ism Duall].

vitalo_Tshirtlabel

vital_gevel

vitalo_corpmap_01

vitalo_notebloc

vitalo_dozen

vitalo_cn_03

scanner

tractor

Over joeribollaerts

graphic designer, Antwerpen